Udala se Ariana Grande, venčanje pred samo 20 ljudi!

Ariana Grande i Dalton Gomez venčali su se prethodnog vikenda, zvanično je potvrđeno! Kako je objavio Arin portparol za People, ceremonija je objavljena u priličnoj tajnosti, tako da joj je prisustvovala samo najbliža rodbina. “Bilo je to maleno i intimno venčanje, pred manje od 20 ljudi. Prostorija je bila puna sreće i ljubavi. Par i obe familije ne mogu biti srećnije.”

Kako je i pre zvanične objave preneo TMZ, ceremonija je objavljena u Montesitu, Kalifornija, tačnije u kući i kojoj Ariana i njen suprug žive. “Oboje vole Montesito. Mnogo vremena provode tamo”, priča jedan izvor. “Izgledalo je kao nešto potpuno prirodno da će se venčati u Arianinoj prelepoj i istorijskoj kući.” Par je inače počeo da se zabavlja u januaru 2020. godine, a u decembru su se i verili!

To što je venčanje prošlo daleko od očiju javnosti uopšte ne čudi, s obzirom da oboje vole da svoju vezu čuvaju podalje od javnosti. Ariana ima povremene izlive ljubavi, ali njih zadržava za svoj Instagram profil. Ona je tako početkom aprila objavila par fotografija sa Daltonom, a tad je napisala koliko ga voli kao i da mu je zahvalna na tome što je on takav kakav jeste.

Ari se barem večeras nije oglasila povodom venčanja, a na svom Instagram profilu ništa nije objavila još 9. maja kad je svojoj mami čestitala Dan majki.

Pročitajte još  Sad je još bolnije: Objavljeno da je policija mogla da spreči napada na koncert Ariane Grande i spase živote

Muzičarka je iza sebe imala mnogo neuspelih veza, a posebno teško joj je palo što je jedan od njenim momaka, reper Mac Miller preminuo nakon njihovog razlaza. Ariana je imala velikih problema i nakon raskida sa komičarom Pete Davidsonom, a koji je u javnosti slao signale da se psihički oseća jako loše i da bi sebi mogao da oduzme život.

Međutim, sa Daltonom je ona konačno prošla svoju sreću. Čestitamo!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Udala se Ariana Grande, venčanje pred samo 20 ljudi!

  1. Joooj baš mi je drago, baš sam srećna da je konačno našla čoveka svog života. Nadam se da će da potraju i da će im biti lepo. Čestitam!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.