Udaja je prioritet: Sel zbog svadbe nije gledala Biebsovu utakmicu!

Kada dobijete priliku da budete deveruša na svadbi prijateljice, utakmica vašeg dečka više nije najvažnija stvar na svetu!

Ista situacija dogodila se Seleni Gomez koja nije došla da podrži utakmicu Justina Biebera na NBA All-Star, već je preletela hiljadu milja da bude sa prijateljicom i rođakom Priscillom DeLeon za kupovinu haljine i drugih stvari potrebnih za svadbu! Od srede do petka Sel se motala po Los Anđelesu i Dan zaljubljenih je takođe provela sa Biebsom, ali zato su je obaveze oko svadbe dovele nazad u Teksas!

Pre odlaska tamo, Sel je provela neko vreme u studiju i sa kompanijom Charlie Uniform Tango koja nam govori da Sel nikad nije bila ovako zauzeta i na poslovnom i privatnom planu, ali to ipak ne znači da će se uskoro spremati i njena svadba! Iako se u medijima neko vreme piše da će Justin Bieber i ona napokon ozvaničiti vezu brakom, Gossip Cop kaže da su sve vesti Hollywood Lifea o potencijalnoj prosidbi lažne i da ne postoje izvori koji govore o tome. Možda je samo još prerano!

Selena at a recording studio with @amyallenmusic!

Објава коју дели Selena Gomez Updates (@gomezupdates) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Priscilla DeLeon

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Lucy Hale: Zbog Selene bih sve probala!

2 thoughts on “Udaja je prioritet: Sel zbog svadbe nije gledala Biebsovu utakmicu!

  1. I ja bi radije otišla na svadbu drugarica,sigurna sam da je ipak držala palčeve Justinu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.