Ubila ga u pojam: The Weekend zbog Selene ne želi da objavi već završen album!

The Weeeknd je brzo nakon raskida sa Selenom Gomez napisao i objavio mini album “My Dear Melancholy” za koji je inspiraciju upravo dobio zbog ljubavnih problema. Međutim, ono što je šokiralo sve jeste što je pevač sad otkrio da je pre toga već završio mnogo pozitivniji album za koji kaže da ga nikad neće objaviti!

Kako on kaže, ta ploča je nastajala inspirisana srećom koju je doživljavao sa Sel, a kako je to sad bolno sećanje, ta muzika više nema smisla. “Pre ‘Melanchony’ sam imao napisanan ceo album, gotov. On je pisan o srećnijem dobu u mom životu. Bio je to prelep album, ali zašto bih sad pevao o nečemu što više ne osećam? Hoćemo li ga ikad čuti? Ne, nikad.”

The Weeknd ne želi da direktno govori o Sel ali svima stavlja do znanja da su njegova sreća i tuga u muzici vezane za nju. “Ne želim da pričam o vezama i tako otvaram Pandorinu kutiju”, kaže on. “Međutim, pisanje ovog albuma je bilo terapeutski. Hteo sam da to izbacim iz sebe. Kao da sam time zatvorio jedno poglavlje”, zaključuje on i dodaje da je trenutno singl.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/The Weeknd

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pet tačnih odgovora za manje od minut: Imamo dobitnicu Revival CDa!

2 thoughts on “Ubila ga u pojam: The Weekend zbog Selene ne želi da objavi već završen album!

  1. Haha,pa ja bih ga vala baš izbacila . Mislim,da mu propadne sav taj trud i sve te prelepe pesme zbog raskida? Da smo tako svi gledali,mnogi hitovi danas ne bi bili tu gde jesu. Kapiram da su to pesme vezane za Sel,i ne mora da ga izbaci baš sada,ali kroz mesec-dva ili čak godinu dana,može da izbaci. Ili je ipak laž da ima taj album?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.