Ubijanje pristojnošću: Šest primera kako Sel Go ućutkuje hejtere!

11352135_1458538031115119_834054136_n

Selena Gomez predstaviće pesmu “Kill’ Em With Kindess” kao svoj novi singl a ova numera joj je draga jer predstavlja njen moto. U prevodu, ovaj izraz znači da hejtere treba potpuno izbezumiti time što na njihove reči ne odgovarate na isti način, već dobrim delima. Uostalom, evo šest primera kako se to radi!

1. Kad joj kažu da ne voli svoj fandom već da je to samo priča za medije.

Remember 🙂 always

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Sel ima jako lepu naviku da iz čista mira ide po Instagramu i govori pojedinačno svojim Selenatorima koliko joj znače!

2. Kad joj kažu da ne pomaže drugima osim ako nema neki interes

sel-dog-gif-1461788487

Još dok je snimala “Wizards of Waverly Place” film u Portoriku, Selenita se sama prijavila da pomogne jednoj organizaciji koja pomaže napuštenim kučićima. Tad ne samo da je uspela da prikupi 17.000 dolara već je i usvojila jednog slatkog mešanca!

3. Kad je uvrede a ona i nakon toga govori samo lepe stvari o toj osobi

Lorde je jednom izjavila kako ne ceni Selenu Gomez jer smatra da u svojim pesmama ne govori lepo o njima ali Selena je u intervjuu odgovorila: “Postoji jedna poznata zvezda koja me ne voli i to je u redu. Njeno ime je Lorde i ona je jako kul. Ona je mlada ali puno toga ima da kaže, svaka joj čast”. Nešto kasnije, Lorde se postidela svojih reči i sprijateljila se sa Sel.

Pročitajte još  Olivia Holt: Selena je heroj, prošla je kroz pakao a ostala je ista!

4. Kad joj kažu da na prste mogu da se nabroje osobe kojima je pomogla

Selena Gomez ispunjava želje teško bolesnoj deci već čitavih 10 godina a 2013. godine dobila je priznanje za jednu od najhumanijih osoba na planeti! I naravno da i nakon toga nastavlja da pomaže.

5. Kad joj govore da ne utiče pozitivno na Selenatore

Još 2014. godine Sel se obratila svom fandomu poručivši im upravo da zaborave na mržnju. “Želim da znate kako je cilj fokusirati se na ljubav, to je ono što želim. Kad vas vređaju, kad neko zaista želi da vas povredi, želim da im oprostite. Oprostite im jer i ne znaju šta rade. Nemaju pojma.”

6. Kad joj kažu da ne može da promeni svet.

Selena je najmlađa ambasadorka u istoriji UNICEFa, najmoćnije organizacije koja brine za decu iz čitavog sveta. Od 2009. godine Sel putuje u najzabačeniji krajeve sveta, pomaže drugima, sakuplja novac u te svrhe i priča o problemima koji postoje. Naravno, za takve stvari ona ne dobija novac.

Šta je onda poruka? Hajde da radimo na sebi i to sledimo primer koji nam postavlja Sel! Osećaćemo se mnogo bolje kad mislimo na lepe stvari a ne to ko nas mrzi i zašto je to tako. U njenom slučaju to očigledno pali!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mediji optužuju: Selena je neodgovorna, hoće da pobegne s lečenja!

4 thoughts on “Ubijanje pristojnošću: Šest primera kako Sel Go ućutkuje hejtere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.