U zagrljaju: Billie Eilish uhvaćena u šetnji sa glumcem!

U životu Billie Eilish događaju se velike promene i ona to više ne krije – do nedavno je nosila periku da ne bi još pokazala da se ofarbala u plavo, ali sada već postoje i sveže fotke nove frizure na njenom Instagramu. Nekada nismo mogli uopšte da znamo išta o Billieinom ljubavnom životu, ali sada zahvaljujući njenom dokumentarcu znamo i ko je bio njen bivši dečko – možda znamo i ko je njen sadašnji ili budući, s obzirom da su određene fotke isplivale u javnost!

Naime, u svim medijima već su osvanule njene romantične fotke sa glumcem Matthewom Tylerom Vorceom – njih dvoje prošetali su Billieinog pitbula na sunčanom i lepom danu u Santa Barbari u Kaliforniji. Kako prenosi i People, ovo izgleda kao opuštena šetnja uz kafu, ali na određenim fotkama oni se i grle, odnosno Billie drži glavu na Mattheowom ramenu:

Naravno, ni jedna ni druga strana se još nije oglasila povodom navoda medija, a pitanje je i da li će to uraditi, naročito ako računamo da Billie nikako ne voli da javnost zna za njen ljubavni život. Matthew je takođe skromni glumac koji se ne eksponira mnogo – njegov Instagram je čak privatan, a znamo da se pojavio u horor filmovima “Mother, May I Sleep with Danger?” i “Little Monsters.”

Pročitajte još  Ispovest Billie Eilish: Bila sam verski fanatik!

Dok ne dobijemo potvrdu da je Billie ušla u novu romansu, da podsetimo – njen bivši dečko Brandon Quention Adams, poznatiji kao Q, bavi se rep muzikom i nastupa pod umetničkim imenom 7:AMP, a Billie je o svemu ovome ćutala do svog dokumentarca “The World’s a Little Blurry”. Mislite li da će Billie potvrditi u kakvom je odnosu sa glumcem?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.