U petak počinje redovna prodaja karata za Biebsa: Famoza ti savetuje koje mesto da odabereš!

Justin Bieber Purpose World Tour_02 (1)

Nakon pretprodaje karata koja je krenula u sredu, od petka u 9h ujutru fandom iz čitavog regiona moćiće da kupi karte za koncert Justina Biebera u Zagrebu. Mnogi od vas prilično su zbunjeni pa smo se potrudili da vam sve pažljivo predstavimo.

Prvo i osnovno, na koncertu ne postoje redovi! Dakle, ne možete kupiti kartu za prvi red, drugi red, peti red… Koncertna arena podeljena na sektore (delove) i za njih se kupuju karte. Ako kupite karte za sedenje, to znači imate tačno svoje mesto već da u vašem sektoru sednete gde god poželite! U principu, to znači da ko prvi uđe prvi i bira mesta! Generalno, sva mesta dele se na sedeća i stajajuća.

slika-brojevi_sektora

Iako vam to možda zvuči nelogično, cene karata za sedenje su zapravo jeftinije! Najjefitnije karte su za gornje redove sektora A i C (48 evra), što je na ovoj mapi obeleženo brojevima od 301 do 304 i i od 310 do 313. Ko sedi ovde, gledaće Biebsa sa visine i sa strane. Iako su do najlošija mesta ona i dalje omogućavaju uživanje u pogledu i najboljem zvuku.

Malo bolja su mesta u donjem delu sektora A i C a one koštaju 61 evro. Za tih 13 evra više dobijate gledanje koncerta sa iste visine na kojoj je Biebs, što znači da ste mu ipak malo bliže i da imate bolji pogled. Ta mesta obeležena su na mapi brojevima od 101 do 106 i od 111 do 116.

Pročitajte još  Famoza anketa: Koje od megazvezda volite?

U nečemu bolja a u nečemu lošija jesu mesta na tribini B u gornjem redu. Prednost ovih mesta što direktno gledate u Jusa a loša je strane to što se nalazite na drugom kraju arene i to na visini. Ove karte koštaju takođe 61 evro i na mapi su označene brojevima od 305 do 309.

Na kraju, najskuplja mesta za sedenje jesu opet na tribini B ali u donjem redu. Jusa iz te pozicije dakle gledate direktno i sa njegove visine ali i dalje ste prilično udaljeni jer je on na drugom kraju arene. Ove karte koštaju 74 evra a na mapi su označene brojevima od 107 do 110. Ako se pitate, sektor D je zatvoren jer se na toj strani nalazi bina!

Na kraju, imamo i mesta za stajanje koja se zovu parter. Ona podrazumevaju da stojite na parketu (na slici je bele boje) u tačno ograđenom prostoru i koštaju 74 evra. Ispred vas se nalazi fan pit i sama bina po kojoj će nastupati Jus.

Specijalne karte za fan pit o kojima smo pisali danas prodaju se u posebnim VIP paketima za 344 odnosno 850 evra a to su takođe mesta za stajanje samo što se nalaze bukvalno ispred bine. To su praktično ona mesta odakle Jus pruža fanovima ruku za pozdrav tokom nastupa.

Ako i dalje ne znate za šta da se odlučite, možemo vam reći sledeće. Ako nemate mnogo novca na raspolaganju, uzmite najjeftiniju kartu! Obećevamo da je i iz te pozicije zvuk odličan kao i da ćete i dalje bez problema moći da uočite šta se dešava na sceni! Ukoliko mislite da ste suviše sićušni i da ne možete dugo da izdržite stajajući, možda je najbolje da uzmete neko mesto u sektoru B. Nećete biti najbliži Jusu ali imatećete najbolji moguć pogled iz sedećeg položaja! Na kraju, najvatrenijem delu fandoma preporučujemo parter! Slušanje koncerta dok direktno gledate vašu omiljenu zvezdu u oči je poseban doživljaj mada može biti problematično ukoliko ste sitne građe i želite da se progurate što više napred. Nadamo se da smo vam bili od pomoći i da ćete ukoliko planirate da idete, pronaći pravo mesto za sebe!

Pročitajte još  Da li je četvrtak dan odluke za dolazak Martine Stoessel u Srbiju?

Autor: Famoza.net
FOTO: Arena Zagreb

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “U petak počinje redovna prodaja karata za Biebsa: Famoza ti savetuje koje mesto da odabereš!

  1. gde se mogu kupiti karte i mogu li u hrvatsku uci maloletnicihoci li sutra sve biti rasprodato i hvalaaa vaamm puunoooo unapred famoza.net NAJBOLJI STEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  2. Molim hitno odgovor na pitanje dok je jos u toku Fahlo Pre-sale : Da li su karte samo u online prodaji? I da li ce se moci kupiti u BiH gradovima?

  3. Ako ćemo iskreno Biebs tu trazi 6000 kn za vip tj. ako se želite slikat s njim ,a dok in.mjesto stoji 256 kn??

  4. AHAHHAHA omg, znaci sto je najjace to uopce nije slika arene i parter je odma do bine xd
    fan pita u ovom slucaju, nema, Justin pruza ruke kroz parter jeer ima ona dugacka kao 'staza' tkd ono.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.