U najvećoj tajnosti: Oženio se Ed Sheeran!

Iako je jedan od najbogatijih muzičara na svetu, Ed Sheeran nikad nije bio od onih koji se razbacuju novcem, jer je najsrećniji upravo kad može da živi kao sav običan svet. Zato i ne čudi što čak i od svog venčanja nije pravio frku, već ga je obavio daleko od očiju javnosti, prenosi The Sun.

Kako se piše, Ed i njegova izabranica Cherry Seaborn venčali su se pred samo 40 prijatelja i članova porodice u grofoviji Safok u Engleskoj, a čitava stvar desila se još uoči gregorijanskog Božića! Interesantno, mediji su ovo nagađali ranije, ali Ed je stalno govorio da to jednostavno nije istina.

“Ed se oženio par dana pre Božića, bila je to vrlo mirna ceremonija – bili su prisutni samo Edovi prijatelji iz škole, deo porodice i sveštenik”, priča jedan izvor. “Bilo je samo 40 ljudi – znači, nije bila ni Taylor Swif, direktori njegove izdavačke kuće ili članova kraljevske porodice. On nije hteo frku oko svega, već je želeo samo malo zimsko venčanje. I Cherryje samo htela da se to što pre završi.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ed Sheeran potvrdio lom ruke, nema više koncerata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.