U društvu Belle Thorne: Objavljen trejler poslednjeg projekta sa Cameronom Boyceom

U julu prošle godine u svojoj 20. godini tragično nas je napustio Disney glumac Cameron Boyce koji je iza sebe ostavio neke od projekata u kojima je glumio, a bilo je samo pitanje vremena kada je trebala da se održi i njihova premijera, što je bio slučaj sa trećim, a ujedno i poslednjim delom “Descendants” priče u kojoj su još učestvovale Dove Cameron, Sofia Carson i mnogi drugi. Posle skoro godinu dana, sada nam stiže još jedan od projekata u kojima je učestvovao Cameron i to u društvu još jedne koleginici sa Disneyja – Bellom Thorne!

Stigao je trejler za prvu sezonu serije “Paradise City” u kome možemo videti Camerona i Bellu, a kako prenosi pouzdani medijski izvor People mladi glumac se pojavljuje u čitavih osam epizoda koje traju oko 40 minuta. Cam u seriji tumači muzičara Simona Ostergaarada koji je sanjao da postane veliki muzičar u čitavoj zabavnoj industriji. Ne treba izostaviti ni to da u seriji glumi i Booboo Stewart kojeg smo već imali priliku da gledamo rame uz rame sa Cameronom, jer je glumio upravo u “Descendants” filmovima.

Bella Thorne se odlučila da na svom Instagram profilu objavi nekoliko fotografija kao najavu čitave serije, a odlučila se baš da promoviše scenu gde se ljubi sa devojkama, što je naletelo na velike osude publike, koji seriju već nazivaju “bolesnom”. Bella i u seriji nastavlja da promoviše svoj stil, a glumica je napomenula u opisu objave da se sama pobrinula za svoju šminku u seriji “Paradise City”.

Pročitajte još  Bella Thorne i Tana Mongeau i dalje pričaju, da li će obnoviti vezu?
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

LILY MAYFLOWER🔑 @paradisecity It’s a TV SHOW Link in my bio 1:44 to watch full trailer Ps. Yes I do all my own makeup

Објава коју дели BELLA (@bellathorne) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.