TXT želi da ljude leči svojom muzikom!

“Mi se zaista trudimo da napravimo pesme s kojima se ljudi mogu saosećati; pesme koje mogu isceliti ljude i uveriti ljude “, kaže Taehyun iz grupe TXT za novi intervju za Teen Vogue. Grupa koja je za samo godinu dana osvojila više od deset značajnih muzičkih nagrada, nastupala na glavnoj sceni Madison Square Gardena i kupila srca svojih fanova, osvrnula se na prethodnu godinu i ono što su u svojoj karijeri postigli.

Prema Taehyun-u, odluka da se njihova muzika uglavnom fokusira na njihova tinejdžerska iskustva proizilazi toga što žele da drugi čuju ono što je njima trebalo da čuju kada su bili mladi. „Da sam, kad sam bio mlad, čuo takvu pesmu dok sam prolazio kroz razne poteškoće, bilo bi mi vrlo utešno,“ kaže Taehyun. Beomgyu na to dodaje: „Ako se samo jedna osoba može izlečiti ili utešiti kroz našu muziku ili je povezana sa našom muzikom, mislim da je to sjajno.“ Taehyun se na to nadovezuje: „To bi me zadovoljilo i učinilo da se sve ovo isplati.“

„Naš najveći cilj kada smo bili početnici bio je, naravno, naš debi“, kaže Huening Kai, kog fanovi često zovu “hodajući zrak sunca”, “To je bio naš cilj. To je ono čemu težimo.” Yeonjun, najstariji član grupe, najduže je trenirao za debi grupe i vrlo otvoreno je o tome pričao, a Taehyun je podelio da je prvih nekoliko sastanaka grupe bilo pomalo neprijatno: “Bilo je to potpuno novo okruženje na koje nismo navikli, ali nakon što smo se nekoliko puta sreli, mislim da smo se zaista skontali”. Beomgyu kaže da je bio iznenađen kada je došao na prvi sastanak grupe jer su “svi ostali članovi grupe bili jako lepi”.

Pročitajte još  Jimin prvi pruža podršku: Nova k-pop grupa TXT objavila svoj prvi spot!

Članovi grupe takođe tvrde da žele još više da se uključe u pisanje svoje muzike nego prošle godine, kada su počeli s tim: “Mislim da bih voleo ponovo da učestvujem u pravljenju pesama, ali i u pisanju stihova”, kaže Huening Kai, “želeo bih da napišem muziku koja bi zaista pokrenula srca ljudi.“ Grupa takođe eksperimentiše sa žanrovima, a trenutno ih najviše interesuje Future R&B.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “TXT želi da ljude leči svojom muzikom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.