Članovi kpop grupe TXT govore o timskom radu, promeni nakon debija i o još mnogo čemu!

Pet ljupkih članova kpop grupe TXT ukrasilo je naslovnicu modnog časopisa Elle Korea! Nova fotografija prikazuje njihovu mladost i sazrevanje dok se približavaju predstojećoj trećoj godišnjici svog debija u martu. Nakon snimanja, grupa je takođe učestvovala u intervjuu u kojem su se osvrtali na svoju dosadašnju karijeru.

Vođa grupe Soobin je podelio: „Moje emocije su nekada bile prilično stabilne i nepromenljive, ali nedavno sam razvio pojačane emocije. Iako se ovo čini nepoznatim, takođe se osećam kao da ću moći da živim svoj život ugodnije zbog toga. Mislim da će i moj muzički izraz biti obogaćen.” Nadovezujući se na svoje lične promene, Yeonjun je objasnio: „Mislim da su se moja perspektiva i pogled na život proširili nakon debija. Razvio sam takav stav da bih trebalo da sagledam stvari sa različitih tačaka gledišta, bez obzira na situaciju. Osećam se kao da sam sve bliže snu koji sam zamislio”.

Govoreći o sazrevanju i ljubavi prema musici, Huening Kai je dodao: „Definitivno sam porastao i fizički i psihički. Čak i na sceni, dobio sam slobodu da ne žurim. Mislim da sam još više zavoleo muziku i uživam u nastupu.” Što se tiče sjajne energije i timskog rada njihove grupe, Beomgyu je prokomentarisao: „Ako su Yeonjun i Taehyun članovi koji me vode ka višim mestima kao umetnika, Soobin i Huening Kai su prijatelji koji mi pomažu da se osećam srećnim dok radim. Naš timski rad je zaista sjajan.”

Pročitajte još  TXT: BTS će biti ponosan na nas!

Taehyun je na kraju zaključio: “Mislim da je najveća prednost moje ličnosti to što stalno pokušavam da budem srećan. Iako se najviše izražavam kroz muziku, mislim da je neverovatno značajno ako neko može da dobije snagu iz moje priče, bez obzira na medij.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/TXT

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Latest posts by Anđela Lekić (see all)

Pročitajte još  Koji su to preslatki momenti između BTS i TXT članova?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.