TXT: BTS će biti ponosan na nas!

K-pop bend u usponu TXT je povodom objavljivanja svog prvog dužeg albuma “The Dream Chapter: Magic” ispričao mnogo toga o samoj temi albuma, kao što K-pop albumi i inače imaju teme, a momci su se dotakli i svog odnosa sa BTS-om i još jednom su pričali koliko im se dive!

“BTS nam je dao krila da poletimo. Verujem da moramo da imamo snagu da ta krila i raširimo. Daćemo sve od sebe da budemo mlađa grupa na koju će BTS biti ponosan” izjavio je Yeonjun iz benda, a ispričao je ukratko i o čemu će se raditi na albumu!

“Album će pratiti život grupe momaka koji su slični a opet jako različiti, upoznavaće se dok budu zajedno išli na magičnu avanturu. Želeli smo da pevamo o momcima koji streme ka zvezdama” zaključuju oni.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/TXT

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  BTS Army sve bliže da obavesti BTS tim o krađi pesme "Mic Drop"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.