Twitter drama: Iggy Azalea uvredama odgovara na optužbe!

Iggy Azalea nikad ne ostaje dužna onima koji je kritikuju! Ona je tako 2016. bila sudija u poslednjoj sezoni australijske verzije šoua The X Factor, ali je njen tadašnji kolega sudija Guy Sebastian optužuje da ona uopšte nije bila posvećena šou već da je stalno pravila problema, ponašajući se kao razmaženo derište.

On je govoreći za najpoznatiji australijski radio šou “The Kyle and Jackie O Show” u petak rekao da je Iggy bila odvratna prema njemu i da se uopšte nije potrudila da opravda očekivanja. Nju je to jako pogodilo, pa je odlučila da mu odgovori kroz seriju tvitova koju je počela rečima, “Želim da pričam kakav lažov je Guy Sebastian”.

Iggy je tako napisala da nisu tačne priče da je ikad kasnila, jer se šou emitovao uživo, pa to nije bilo moguće, a isto tako, ona se upitala zašto ju je Guy u ranijim intervjuima hvalio, opisujući je kao divnu osobu. Sem toga, ona je otkrila i da je šou bio namešten, u smislu da su producenti pravili lažne svađe među sudijama. “Ti si pristao na to i molio me da i ja to uradim da bi ti ostao sudija i naredne sezone. I sad me koristiš za sopstvenu promociju”, rekla je ona između ostalog. Ipak, kad ju je bes prošao, sve tvitove je obrisala!

Pročitajte još  Zato ga je ostavila: Verenik Iggy Azaleae čeka dete sa drugom ženom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Iggy Azalea

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.