Tvoj dnevni horoskop za četvrtak, 6. avgust 2015.

robin-van-persie_1l7txyfnnyl3b1lwcc3qe82sql

Robin van Persie, kapiten fudbalske reprezentacije Holandije, danas slavi 32. rođendan.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Kreni danas u akciju. Spremna/spreman si i blistaš od energije. Potrebno ti je samo malo agresivnosti u nastupu i moći ćeš da uradiš ono što želiš. Veliki je izazov kad sve radiš sama/sam, ali bolje bi bilo da prihvatiš pomoć drugih. Na taj način će ti ostati vremena da se koncentrišeš na neki svoj važan zadatak.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Danas dobro zaštiti svoje srce. Oko tebe će biti dosta bezobzirnih ljudi, kojima će tvoja osetljivost biti sjajna meta. Ukoliko možeš, trudi se da ne izlaziš iz kuće. Ako nisi u prilici i moraš da izađeš, pripremi se na neprijatne situacije. Znaš koje su ti slabosti te se potrudi da ih zaštitiš danas.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Današnji astrološki aspekti pomoćiće ti da pronađeš neophodno samopouzdanje i snagu. Poseduješ emotivni i psihički podsticaj koji ti je potreban da bi se se osećala/osećao bolje nego inače. Ovo je vreme kad treba da preuzmeš kontrolu nad ljubavnom situacijom.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Drvlje i kamenje će biti usmereno na tebe danas, ali ako se dobro zaštitiš neće te moći pogoditi. Postaraj se da pronađeš mirnu oazu i svež vazduh, sklonište od današnjih nevolja. Snažne planetarne sile uticaće na emotivnu agresivnost. Ukoliko ne budeš pažljiva/pažljiva, začas može izbiti rat! Potrudi se da održavaš mir.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Vrlo je moguće da danas dođe do tenzije zbog nečijeg sebičnog stava. Imaj na umu da sebičnost ne mora da znači i negativnost. Ponekad je ona zdrava i neophodna kako bi se čovek okrenuo ka sopstvenim ciljevima. Razmisli da li bi i tebi bila potrebna izvesna doza sebičnosti? Nemoj ulaziti u rasprave ako su drugi svađalački nastrojeni.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Danas bi moglo biti malo problema zbog čudne planetarne energije. Ustvari, “malo” je možda blaga reč. Najbolje bi bilio da se naoružaš i pripremiš za bitku. Drugi se možda samo naježe kada vide šta se dešava, ali si spremna/spreman da uletiš pravo u vatru. Snažne emocije biće ti glavno oružje!

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Danas nemoj zastajati dok ne uspeš. Ne dozvoli da nečija nesigurnost utiče na tebe. Imaj poverenja u sebe i način na koji reaguješ. Samo zato što je neko drugi tužan, to ne znači da je tvoja obaveza da ga ohrabruješ i razveseliš. Najbolje što možeš danas da uradiš jeste da sa svojim pozitivnim stavom preokreneš situaciju.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Danas je idealan dan da kažeš ono što ti je na umu već duže vreme. Ponašaj se otvoreno i direktno. Ako i dalje to budeš držala/držao u sebi samo ćeš naškoditi – upravo sebi. Prestani da brineš oko posledica i kreni već jednom. Danas je dan kada treba da odišeš snagom i agresivnošću.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Danas bi tvoje mišljenje moglo biti tema nečijeg razgovora. Poseduješ snažnu volju koju se ne plašiš da pokažeš. Imaćeš tu priliku. Poduči prijatelje svojim osvežavajućim znanjem. Preuzmi kontrolu tokom razgovora i prihvati izazov da privoliš druge na svoju stranu. U samim pokušajima i traganjima za uspehom koji želiš, može biti dosta zabave.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Tvoje osetljivo srce danas možda može osetiti ljutnju i bes. Nemoj se plašiti da ćeš povrediti nečija osećanja ako iskažeš tu emociju. Svakako ćeš se potruditi da ne pokažeš pravi obim svog besa, a time ćeš učiniti uslugu i sebi i drugima. Neko u tvom okruženju ne poseduje sve činjenice kako bi doneo ispravnu odluku. Pomozi mu!

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Generalno, danas te očekuje divan dan. Nećeš imati probema da svoj brzi tempo zadržiš tokom čitavog dana. Videćeš neke mogućnosti u čudnim i pomalo bizarnim situacijama. Nemoj biti uskih pogleda. Dozvoli snažnoj energiji današnjeg dana da te vodi. Budi otvorena/otvoren za nove ideje.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Voz je krenuo, te uskači pod hitno. Ljudi oko tebe neće imati razumevanja za tvoje emotivne drame danas, te se primiri. Ukoliko samo kukaš možeš sebi naškoditi, a i mogla/mogao bi biti izbačena/izbačen iz voza! Današnja energija uči te kako da pooštriš svoj stav. Nemoj sve to shvatati lično, ali imaj na umu da postoje vrlo važne lekcije koje moraš naučiti.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.