Turneja ide odlično: Ariana Grande dodaje hrpu novih koncerata širom sveta!

Dok mnoge zvezde muku muče da prodaju karte za svoje koncerte, Ariani Grande očigledno ide odlično, s obzirom da je najavila kako će uskoro dodati pregršt novih datum na lokacijama širom sveta!

Odgovarajući jednom od obožavatelja da li će nastupati u Aziji, Ari je poručila, “Radimo na tome, obećavam” a slično je odgovorila i na pitanje vezano za Južnu Ameriku! Ima li sve ovo veze sa nama, tj. ima li nade za više datuma u Evropi? Nažalost, ne. Ari već 8. maja dolazi u Stokholm tako da je za naknadno zakazivanje datuma nažalost prekasno.

Mi ćemo vas podsetiti da je najmanje jedan organizator iz Srbije imao spremnu ponudu ali da je nažalost Arin tim tako isplanirao put da ona baš i ne ide preterano južno, o čemu svedoči i to da neće imati koncert čak ni u Beču ili negde još bliže. Nadajmo se da na novu turneju nećemo čekati previše, s obzirom da Ari već radi na novom albumu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #93 - Glasajte za tri omiljene pesme svakog dana!

4 thoughts on “Turneja ide odlično: Ariana Grande dodaje hrpu novih koncerata širom sveta!

  1. Šteta što neće moći da dođe ovde, ali većina naših omiljenih zvezda sprema nove albume, pa nam to sigurno daje šansu već sledeće godine❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.