Troye Sivan potvrdio da je snimio duet sa Arianom Grande!


Ovih dana po društvenim mrežama kružile su glasine o duetu između Troye Sivana i Ariane Grande, a sada otkrivamo da to nisu samo glasine!

Glasine su ukazivale da su njih dvoje sarađivali na jednom projektu, a pevač je sve to potvrdio jučerašnjim Twittom. Troye je tvitovao: “Da! Glasine su tačne. Ariana Grande je moja pop kraljica i ne mogu da dočekam da čujete našu pesmu.”

Ova glasina došla je samo par dana nakon vesti da je pevač snimio gomilu novih pesama sa Carly Rae Jepsen, međutim nijedna od pesama se neće naći na njegovom albumu, jer se ne uklapaju sa čitavim tonom projekta. Pevač zbog toga ističe da kada dođe trenutak da od 50 pesama izaberete samo deset, neki dueti jednostavno otpadnu. Međutim, ističe da mu se jedna “slatka” pesma veoma dopala i da je stvarno bilo sjajno dok su je snimali.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Troye Sivan

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Probajte da ne zaplačete: Ari će na sceni pevati sa decom koja su preživela teroristički napad na njenom koncertu

2 thoughts on “Troye Sivan potvrdio da je snimio duet sa Arianom Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.