Trenerke, majice, ogrlice… Stigla je nova kolekcija Selene Gomez!

Uvek nešto od Selene Gomez! Pevačica i glumica je smislila nove zanimljvije krpice i drangulije koje su inspirisane njenim spotom za pesme “Fetish” i “Wolves” a sve je to već dostupno u njenoj prodavnici!

Kad je reč o “Fetish” kolekciji, glavna inspiracija su naravno breskvice koje su svuda! Tu je preslatka ogrlica, set znački, kejs za laptop, posteri pa čak i maska za spavanje, odnosno portabilni punjač. Kad je reč o Wolves kolekciji, ona je isključivo odevna pa Sel nudi donji deo trenerke, dukseve sa kapuljačama i dve majice! Cene svih ovih stvari su relativno pristupačne tako da su najskuplji donji deo trenerke i duks koji koštaju oko 50 evra dok je sve ostalo dosta jeftinije.

Pogledajte https://store.selenagomez.com/ za više informacija! Sve ove stvari mogu da se kupe isključivo putem interneta a nabavka u naše zemlje nije baš previše isplativa jer treba platiti poštarinu ali i troškove carine koji su često bezobrazno visoki jer se ne utvrđuju po pravilima.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Instagram zbog Selene Gomez počinje da cenzuriše uvredljive komentare!

One thought on “Trenerke, majice, ogrlice… Stigla je nova kolekcija Selene Gomez!

  1. Sve je jako lepo,najviše mi se sviđaju Wolves duks i trenerka i ogrlica sa breskvicom a i ono sto se stavi na oci za spavanje (zaboravila sam kako se zove) je baš kjut🎀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.