Trejler za novi film Selene Gomez ponovo podelio javnost, biće zabranjen u Americi

Iako je odavno trebalo da se pojavi u bioskopima, film Selene Gomez “Rainy Day In New York”, ostavljen je u fijokama nakon što su se pojavile nove optužbe da je režiser Woody Allen seksualno zlostavljao svoju usvojenu ćerku, što su potvrdile i njena majka odnosno brat. Ipak, on je sad dobio prvi pravi trejler.

Režiser nikad nije osuđen usled nedostatka dokaza, ali poznato je njegovo krajnje čudno ponašanje, poput toga da večito snima iste filmove u kojima stariji muškarac upada u vezu sa mlađom devojkom. I on sam oženjen je daleko mlađom osobom koja mu je pritom i usvojena ćerka!

Kad je reč o trejleru, čini se da režiser po ko zna koji put pravi jedan isti film, a publika u Americi verovatno ga nikad neće ni gledati u bioskopima jer nijedan distributer ne želi da se bavi time. Situacija je drugačija u Evropi, pa je poznato da će se film pojaviti u Francuskoj. Selena Gomez priznala je da je pojavljivanje u ovom ostvarenju bilo greška pa je sav novac koji je zaradila odlučila da pokloni u humanitarne svrhe. To vrlo verovatno znači i da joj ne pada na pamet da ga promoviše.

https://youtu.be/2vu0UC943yo

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Trejler za novi film Selene Gomez ponovo podelio javnost, biće zabranjen u Americi

  1. Iako su glumci stvarno fantastični, film me ne bi privukao i da nije u pitanju Alen.
    Jedino ako ima neki preokret na kraju, pa je trailer loše urađen? Ne znam čekaću utiske kada počne bioskopske premijere, ali po sadašnjim svi će doći samo zbog glumaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.