Travis Scott viđen u luksuznom odmaralištu Kylie Jenner, ona mu čestitala rođendan!

Kylie Jenner nedavno nas je provela kroz svoju luksuznu kuću, tačnije vikendicu u kojoj provodi svoje vreme za vreme karantina, a čitav prostor od 20.000 kvadrata krasi ogromno dvorište, bazen, kućni bioskop, pozorište, teretana, barovi, raskošne spavaće sobe i kupatila i ona je sve to dobila po neverovatnoj ceni od 36.5 miliona američkih dolara.

“Srećan rođendan tati godine! Polako, ali sigurno počinjem da prihvatam da je Stormi tatina devojčica. Ali, šta god. Stigli smo do pola! Najlepša, pametna, simpatična i zabavna beba je najbolji poklon. Ok, plačem. Voleću te zauvek,” napisala je Kylie u opisu niza fotografija koje je objavila na svom Instagram profilu gde možemo videti slike Travisa sa Stormi, ali i u društvu Kylie. Kylie je svom nekadašnjem dečku Travisu posvetila i jedan Story sa jednom od slika sa fotošutinga, gde možemo videti kako su im glave naslonjene jedna na drugu dok oni stoje zatvorenih očiju, skoro na ivici da se poljube. “Srećan rođendan Travise! Stormini roditelji,” naglasila je ona.

Kylie često naglašava da su njih dvoje Stormini roditelji, iako njihovo često viđanje podstiče medije da spekulišu da su njih dvoje ponovo zajedno i to ne samo zbog male Stormi, pa se dodatno spekuliše da je pomirenje palo upravo za 28. rođendan Travisa Scotta. U najavi za nove epizode Keeping Up With The Kardashians možemo videti i prestravljenu Kylie kako priča koliko je strašno što je neko blizu njihove kuće pozitivan na COVID – 19 test. “Toliko je strašno kada je neko blizu kuće pozitivan na test,” prokomentarisala je ona u najavi. U novoj sezoni šoua, bićemo u prilici da vidimo kako se slavna porodica bori sa izolacijom od virusa, a do tada rešenje je da svi pazimo na sebe i ljude oko nas što je više moguće.

Pročitajte još  Kylie Jenner konačno ozbiljno shvatila korona virus

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.