Fanovi mole da ga ostavi: Travis Scott luduje na žurkama celu noć dok Kylie brine o bebi!

Kylie Jenner je 2. februara postala majka svog drugog deteta Vuka (Wolfa, ime dosta karakteristično za naše krajeve!) i trenutno je okupirana time da ga što bolje upozna i da uživa u prvim danima majčinstva. Za razliku od nje, Travis Scott menja noć za dan i provodi se satima na žurkama, što se Kylieinom fandomu nikako ne dopada!

Naime, Travis je u nedelju viđen sa devojkom koja liči na Kim Kardashian, i njih dvoje su ludovali cele noći uz muziku. Travisa uopšte nije bilo briga što je sveže dobio drugo dete! “Ovo se desilo i kad se Stormi rodila i ponovo mu je sve oprošteno” pišu fanovi na Redditu, poprilično razočarani.

Kylie ima fanove koji su uvek tu da je podrže i odbrane, a iako znaju da je Travis otac njene dece, oni strogo osuđuju Travisovo ponašanje, koje karakterišu neodgovornim, s obzirom da je postao otac pre svega par dana.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Brazilska manekenka tvrdi: Tyga je sa mnom varao Kylie Jenner!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.