Ludilo: Travis Scott kupio Kylie Jenner stolicu od 100.000 dolara! (video)

Ludilo: Travis Scott kupio Kylie Jenner stolicu od 100.000 dolara!

Šta kupiti devojci koja ima sve i sve može da priušti? Prilično smo sigurni da dečko Kylie Jenner Travis Scott svaki put ima velike muke kako da je iznenadi, ali prilično smo sigurni da je sad uspeo u tome, kupivši joj megaluksuznu Kaws x Campana stolicu, izrađena upravo u tom jednom jedini primerku!

“Tatica je doneo novu stolicu za Stormi. a ona je prebacila torbicu preko ramena, ne mogu da verujem”, napisala je Kylie u uz ovaj presladak video. Inače, ova stolica nedavno je bila prikazana čak i na jednoj izložbi, a izrađena je od stotinak plišanih igrački kompanije Kaws. Tačnu cenu stolice ne znamo, ali imajte u vidu da ništa što je napravila ova kompanija nikad nije prodato za manje od 100.000 dolara!

Inače, ako se pitate, torbica koju drži Stormi je baš njena, i kupila ju je njena tetka Kim Kardashian, kao poklon za Novu godinu. Sem nje, istu stvar dobile su i druge devojčice iz Kardashian klana!

Pročitajte još  Sulude brojke: Kylie Jenner na putu da postane milijarderka!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Ludilo: Travis Scott kupio Kylie Jenner stolicu od 100.000 dolara! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.