Tragično: Ed Sheeran se oprostio od svoje mačke

Ed Sheeran je poznat kao veliki ljubitelj životinja, a on je u svom domu imao tri mačke. Jedna od njih, Graham, tragično je preminula nedavno, nakon što ju je pregazio automobil. Pevač je svoj poslednji pozdrav poslao na društvenim mrežama.

Ed je postavio sliku svog mačka uz opis slomljenog srca. Fanovima je odmah bilo jasno šta se desilo. Liberty Shaw, devojka Edovog menadžera, Stuarta Campa, postavila je online poruku “Naš divni drugar Baby Ba Boo iliti Graham maca je preminuo sinoć nakon što su ga udarila kola. Srca su nam slomljena…”

View this post on Instagram

💔

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Stuart i Liberty su se pobrinuli za mačku dok je Ed bio odsutan. Inače, Graham je mačka koju je Ed spasio s ulice još davno. Ed sada ima dve mačke, Calippa i Dorita.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Bella i Jus pod ukorom, Ari u glumačkoj sekciji: Šta bi koja zvezda bila u školi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.