Tragedija: Preminula mlada glumica Mya-Lecia Naylor u 16. godini

Javnost Velike Britanije je u šoku nakon što je njihova mlada nada, glumica Mya-Lecia Naylor sa samo 16 godina preminula. Ova vest došla je kao grom iz vedra neba, a i dalje nije poznato od čega je glumica umrla, pa je sve ovo još čudnije. I dalje nema detaljnijih podataka o svemu, iako je glumica umrla još u sredu.

Mya-Lecia Naylor je svoju karijeru počela glumeći u popularnoj seriji za decu „Millie Inbetween“ i u seriji „Almost Never“ je stekla još veću slavu, a zvanični Instagram ove serije potvrdio je da Mya-Lecie više nema. „Jako nam je žao da saopštimo da je Mya-Lecia Naylor tragično preminula. Bila je strašno talentovana glumica, pevačica i plesačica. Nedostajaće nam previše, i verujemo da nam se pridružujete u molitvama za njenu porodicu i prijatelje“ napisali su oni.

Razlog smrti ove mlade devojke i dalje nije poznat, a njen otac je izjavio da je izgubio „svoju bebu“ i da je skrhan i obuzet patnjom, a da sve bude još tužnije, Mya-Lecia je samo dva dana pred smrt izjavila za jedan časopis kako ima velike planove za budućnost i kako jedva čeka da se posveti pevanju više, s obzirom da joj je to san od detinjstva. Počivaj u miru, Mya-Lecia!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.