Tome smo se i nadali: Selena Gomez najavila drugu sezonu “13 Reasons Why”!

Selena Gomez kao vlasnica TV prava za “13 Reasons Why” je bog i batina kad je u pitanju budućnost ove serije a novinarima je prethodnih nedelja zagonetno govorila da je sve moguće kad je u pitanju njena druga sezona, što nam je govorilo da je ona zapravo vrlo izvesna a za šta smo sad dobili potvdu!

Selenita je tako na svom Instagramu objavila novi video (za dva sata kad je pogledalo više od 3.6 miliona ljudi) koji je zapravo prva najava za drugu sezonu serije a u komentaru je napisala, “Ova priča nije završena. Stiže druga sezona ’13 Reasons Why'”.

Kako se još navodi, čitava stara ekipa se vraća a pogađate, i ova sezona sastojaće se od 13 epizoda koje će se emitovati 2018. godine. Iako su mišljenja o seriji veoma podeljena, ona je očigledno i vrlo uspešna za Netflix na kome će i nastaviti da se prikazuje.

Their story isn't over. Season 2 of #13ReasonsWhy is coming.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jelena šalje novi odličan kviz, ovog puta o Seleni Gomez!

5 thoughts on “Tome smo se i nadali: Selena Gomez najavila drugu sezonu “13 Reasons Why”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.