Tom Holland odbacio glasine o novoj nekretnini: Nisam kupio kuću!

Nakon što je više medijskih kuća objavilo da su kolege iz Spidermana i par iz stvarnog života Tom Holland i Zendaya zajedno kupili novu kuću u Londonu nakon nedavne posete njegovoj rodnoj Velikoj Britaniji, glumac je u intervjuu sa Kelly i Ryanom odvojio trenutak da se pozabavi glasinama.

“Toliko ljudi me je zvalo, jer sam očigledno kupio novu kuću u južnom Londonu, što je potpuno lažno! Nisam kupio novu kuću!“, rekao je Tom. Glumac koji je odrastao u Kingstonu na Temzi u jugozapadnom Londonu, rekao je da mu je telefon eksplodirao otkako je pogrešno prijavljeno da je par postao vlasnik kuće. Deleći svoju reakciju, Tom se našalio: „ Moja reakcija je bila, ‘woow, što sam iznenađen! Pitam se kada ću dobiti ključeve.’ “

Kada ga je Ryan Seacrest upitao šta bi moglo da podstakne glasine, Tom je ostao poprilično zbunjen: “Ne znam. Iskreno, ne znam.” Iako možda još uvek nisu zajedno u igri nekretninama, Tom i Zendaya su primećeni kako uživaju u hokejaškoj utakmici New York Rangersa u Medison Skver Gardenu ranije ove nedelje—i u divnim sportskim dresovima. Uprkos statusu superheroja, par je dao sve od sebe da održi osećaj normalnosti i privatnosti u svojoj vezi, otkako je njihova romansa potvrđena prošlog jula.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tom Holland

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Zendaya: Potrebna je ogromna odgovornost da biste bili uzor tinejdžerima!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.