“To je jako opasno po nju!”: Kylie Jenner na napadu internet majki

Kylie Jenner pravi mnogo loših izbora u vezi sa svojim predstavljanjem javnosti, ali je uglavnom vrlo hvaljena kada se govori o njenom odnosu prema ćerkici Stormi, koja nas često nasmeje ili razneži na Kylienom Instagramu. Činjenica je da je Stormi dete koje nikada neće moći da odrasta sasvim normalnim životom, uvek će biti izložena javnim događajima, skupim stvarima i mnogo loših iskušenja… međutim, postoje neke stvari oko kojih se većina majki slaže da za Stormi uopšte nije dobro.

Na svoj Instagram profil Kylie je nedavno postavila niz slika na kojima Stormi nosi ogromne alke sa svojim imenom. Alke su inače prilično teške minđuše, koje vrlo često i odrasle žene nemaju živaca da nose, a kamoli dvogodišnje dete. Na njenom Instagramu našli su se komentari poput “Nije li ona premlada da nosi tako velike minđuše? Mogu lako negde da se zakače i pocepaju joj uvo” ili “Zašto dvogodišnjakinja nosi takve minđuše? Gospode, pustite ih da budu deca”, pa čak i “Evo zašto deca na bi smela da imaju decu. Minđuše su opasne za male devojčice”. Doduše, Stormi se nije povredila noseći ove minđuše, čak je i odbila da ih preda kada ih je Kylie u snimku zatražila nazad.

View this post on Instagram

go best friend 🤍

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie ovih dana vredno radi na budućnosti svoje ćerke, pa je tako zakupila trejdmark “Stormi”, “Stormi World” i sve varijacije njenog imena kojih možete da se setite 🙂 Davno su trejdmarkovani svi mogući oblici Kylienog imena, što joj je donelo neverovatnu zaradu. Jedna kompanija iz Nju Orleandsa, Business Moves Consulting, trejdmarkovali su “Stormi Couture” i tužili Kylie zbog masovnog trejdmarka iz straha da Kylie ne zbuni njihove mušterije. Kako oni navode, pitanje je da li će Kylie pola tih trejdmarkova ikada iskoristiti, a donose nepotrebne nesporazume. Doduše, Kylie zaista postupa mudro, jer se mnogim zvezdama desilo da nemaju pravo da prodaju stvari pod svojim imenom jer je trejdmark za isto neko već kupio.

Pročitajte još  Hirurg otkriva koje plastične operacije je radila Kylie Jenner, a lista nije mala

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.