tini_croacia

asfasfa

Zdravo. Ovako, imam stranicu na Instagramu. Uspješna je. Željela bih da imam jos malo followersa. Zove se @violetta_croacia. Stavljam razne slike o svim ulogama u “Violetti”. Ispunjavam želje fanova. Znači, postavljam slike koje oni zatraže u dm. Voljela bih da objevite moju stranicu.

Instagram: tini_croacia

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nije daleko: Martina konačno najavila premijeru spota za pesmu "Born to Shine"!

One thought on “tini_croacia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.