Tini upala u live kod repera, on pojma nije imao ko je ona!

Tini Stoessel imala je krajnje bizarnu i smešnu situaciju prethodnog vikenda, a kad je upala u live svog starijeg kolege koji do kraja nije shvatio ko je ona! Naime, izuzetno popularni latino reper René Pérez pričao je opušteno sa Tini, sve vreme misleći da je ona samo obična obožavateljka!

René Pérez ovih dana je izbacio pesmu “René” koja govori o njegovom životu, a tokom livea, odlučio je da pozove svoje fanove da mu se pridruže, pa je neke od njih uključivao. Kako prenosi Explica, jedna od osoba koju je odabrao bila je Tini, i logično, svi su pomislili da ju je on ubacio jer je dobro zna, pa da će čak možda pričati i o saradnji i njenoj novoj pesmi. Međutim, stvari su otišle na skroz drugu stranu!

Koliko René Pérez pojma nema ko je ona, najbolje svedoči to što mu ništa nije značilo ni kad se ona predstavila rečima, “Meni je ovo zabavno, ja sam Tini, ne znam ni znaš li ko sam. Ja živim u Argentini a ti si tamo veoma popularan. Tvoja najnovija pesma je baš kul, mnogo je slušam, čestitam.” Mrtav hladan, reper ju je pitao da li je dobro čuo da se ona zove Tini, a Martina je potom dodala, “Da, Martina. Zovu me Tini i ja sam iz Argentine.

Pročitajte još  Helenin test: Poznate li najveće muzičke zvezde sveta?

Sve je postajalo sve smešnije sa svakim pitanjem Renéa poput, “Da li pevaš? Kakvu muziku izvodiš?” dok su fanovi u komentarima bili u neverici! Tini se očigledno odlično zabavljala pa mu je zagonetno rekla, “Pevam pomalo od svega.” Do kraja njihovog razgovora, Tini niti mu je spomenula da je ona u ovom momentu jedna od najvećih zvezda Južne Amerike, da ima spotove sa više od 100 miliona pregleda i preko 10 miliona pratilaca samo na Instagramu! Pitamo se da li je reper do sad shvatio sa kim je zapravo pričao?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Tini upala u live kod repera, on pojma nije imao ko je ona!

  1. Tini je baš slatka! Nadam se da be Rene kasnije shvatio ko je i nadam se da može doći i do saradnje.😇

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.