Tini ukinula meet and greet zbog korona virusa, u opasnosti sve turneje!

Samo par dana nakon što je Martina Stoessel održala koncerte u Italiji, u ovoj zemlji krenulo je silno otkazivanje koncerata, a na preporuku vlade ove zemlje usled širenja korona virusa. Tini je upravo zbog ove zaraze odlučila da odustane od meet and greetova, pa se izvinila fanovima.

Obraćajući se fanovima, Tini je rekla da se meet and greetovi ukidaju do kraja turneje, čak i u zemljama koje nemaju velikih problema sa ovim virusom. Svi oni koji su već kupili skupe karte, naravno da imaju pravo na povraćaj novca. Ipak, Tinina turneja se nastavlja normalno, a ona je 25. februara imala nastup u Berlinu, dok je koncert u Parizu rasprodat! Martininim stopama polaze i drugi izvođači, pa oni koji još nisu najavili svoje turneje sad čekaju da epidemija prođe, dok oni koji su već najavili datume imaju ozbiljnih problema jer ne znaju šta da rade. Koliko su stvari dramatične, govori nam i pisanje medija poput Guardiana koji navodi da bi ovogodišnje Olimpijske igre mogle biti otkazane!

Sam korona virus je naravno opasan i odnosi ljudske živote, ali stvari nisu tako strašne kako mediji prenose, jer se gotovo svi zaraženi oporavljaju, a stradaju samo oni koji su inače osetljivi – poput staraca, male dece i osoba koje i inače imaju neki zdravstveni problem. Otkazivanje koncerata je sve u svrhu toga da se ljudi obeshrabre da se okupljaju u velikim grupama, jer je to najbolji način da se virus proširi. Iako ova epidemija neće izazvati apokalipsu u smislu da će odneti milione života, naučnici ne mogu da predvide da li će ona biti iskorenjena za najviše par meseci ili će sve potrajati mnogo duže. Ipak, nema mesta za paniku, jer slične, pa i gore situacije dešavale su se prethodnih godina kroz svinjski i ptičiji grip koji su ubrzo nestali bez traga.

Pročitajte još  Jovana nam šalje svoj kviz o Martini Stoessel!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Tini ukinula meet and greet zbog korona virusa, u opasnosti sve turneje!

  1. Steta sto Tinisti koji su se toliko dugo radovali zbog M&G nece uzivati u njemu, ali Tini ima najbolje namere i brine za nas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.