Tini Stoessel: “Te Quiero Más” je samo početak onoga što sledi!

Tini je juče predstavila svoj novi spot pod nazivom “Te Quiero Más” kojim je započela novu eru u svojoj karijeri. Pevačica nije gubila vreme i juče je gostovala u radio emisiji Los 40 gde je pričala o samoj pesmi i  budućim planovima.

“Jedva sam čekala da predstavim nešto novo i da započnem novu eru. Mnogo sam nervozna, jer mi je ovo prvi radio na kome predstavljam ‘Te Quiero Más'”, priznaje Tini.

U emisiji su pričali i o tome kako je nastala ova pesma gde je Tini otkrila da su slušali mnogo muzike kako bi došli do ovakve pesme. Ona kaže da su želeli nešto sa latino ritmom, ali da ipak bude moderno i pop i da su tako došli na ideju da snime pesmu sa Nachom. Martina na sve to dodaje: ” Jako sam srećna što mogu da vam predstavim ovo, jer je ovo samo početak onoga što sledi!”

Mlada Argentinka kaže da je ponosna što je sa samo 20 godina postigla ovoliko i da su pesme sa njenog prvog albuma obeležile njen život. Ona kaže da je srećna što ima šta da pruži publici i da je upoznala mnoge divne ljude radeći na ovoj pesmi.

“Danas se osećam mnogo sigurnije u pogledu ko sam i šta želim da budem,” zaključuje ona. “Mnogo sam pisala u poslednje vreme i uskoro se vraćam u Los Anđeles kako bih nastavila snimanje.”

Pročitajte još  Sandra nam šalje kviz o filmu "Tini El Gran Cambio de Violetta"!

Tini je najavila da će danas po prvi put izvesti ovu pesmu uživo na svom koncertu u teatru Gran Rex u Buenos Airesu i možemo reći da su Tinisti veoma uzbuđeni zbog toga.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Tini Stoessel: “Te Quiero Más” je samo početak onoga što sledi!

  1. Jedva cekam da čujem nove pjesme! Te quiero más je odlična pjesma?!Kraljica!♡

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.