Tini Stoessel: Snimam seriju sa Sebastianom Yatrom!

Neverovatna konfuzija i dalje vlada kad je reč o seriji Sebastiana Yatra i Tini Stoessel! Iako je Tini rekla da će serije biti, svi su nekako podrazumevali da to znači kako će Sebastianovu ulogu nakon njihovog raskida dobiti neko drugi! Međutim, sama Tini otkriva da Seb ostaje na projektu.

Kako prenosi El Litoral, Tini je rekla da je sa Sebastianom ostala u dobrim odnosima, odnosno da će početi da snimaju seriju u Kolumbiji čim prođe pandemija korona virusa! “Zavisimo od toga kako se stvari razvijaju”, priča ona. “Dok sam bila na turneji po Evropi, planirala sam da je završim u Buenos Ajresu. Posle toga, trebalo je odmah da odem u Kolumbiju na snimanje serije. To je i dalje plan kad sve ponovo bude dobro. Vratila bih se glumi pre kraja godine, ali ne znam kad tačno. Sve je promenljivo”.

Tini ističe i da je imala dovoljno vremena da preboli raskid i da joj ne predstavlja problem da radi sa Sebastianom. “Dala sam sebi dovoljno prostora. Neki ljudi raskid prebole tako što se posvete poslu, ali ja sam se okružila ljudima koje najviše volim.” Tini kaže da se pogodilo da je i njen brat Fran u isto vreme raskinuo sa svojom devojkom, pa da su imali temu za razgovor. “On mi je rekao, ‘Vidi kakvu porodicu imaš, možeš da radiš ono što želiš, imaš prijatelje koje voliš i koji vole tebe. Zato pokušavam da se fokusiram na lepe stvari”, ističe ona. “Dobra je i tuga, jer vam pomaže da odrastete. Ono što nije dobro jeste da ta tuga ostaje na duži period.”

Pročitajte još  Famoza music chart #49 - glasajte za SVE omiljene pesme svakog dana!

Tini ističe i da je prezadovoljna reakcijama na pesmu “Ella Dice” za koju kažu da joj je mnogo pomogla kao terapija. Iako neki stihovi deluju kao da se odnose na Sebastiana Yatru, Tini ponavlja da je pesma napisana pre godinu dana, ali da je tek sad imala priliku da je snimi!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Tini Stoessel: Snimam seriju sa Sebastianom Yatrom!

  1. Jedva čekam da vidim prvu epizodu "Siempre Fui Yo"! Verujem da ćemo se načekati do tada, ali smatram da će biti vredno čekanja 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.