Tini Stoessel otkriva: Jedna trauma me i dalje svaki dan muči

Martina Stoessel je slavna od tinejdžerskih godina, što nikako nije lak izazov, jer imati reflektore ispred sebe 24 časa uopšte nije lagan izazov za mentalno zdravlje. I sama Tini često priznaje da se bori sa traumama zbog posla koji obavlja, iako ga obožava – njoj i inače nije bio problem da otkriva detalje iz privatnog života, pa nakon priče o “najvećoj greški u životu“, otkrila je i koju traumu vuče već godinama.

Naime, Tini otkriva da su skoro sve traume koje ima vezane upravo za život u javnosti, i da rane koje vuče od početka karijere nisu ni danas izlečene. “Neke rane imam još od dana kad sam bila devojčica, najgori su zlonamerni pogledi drugih ljudi koji te osuđuju i misle kako ništa ne znam” priseća se Tini.

Ovaj problem je svakako prisutan u njenom životu i danas. “Nije lako živeti s tim, ali kad razumeš da moraš da poštuješ sebe, sve ide lakše i znaš da ne radiš ništa pogrešno” zaključuje Tini.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Sandrin test ličnosti: Da li ličiš na Tini ili Karol G?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.