Tini Stoessel održala koncert za bolesnu decu, stigla u Evropu!

Tini Stoessel stiže u Evropu kako bi održala prvi koncert u nizu na “Quiero Volver” turneji ovog 20. februara u Italiji, a kroz dve nedelje održaće i ostatak planiranih nastupa, kako bi turneju završila 10. marta u glavnom gradu Španije, Madridu. Međutim, pre nego što je doputovala na naš kontinent, pevačica je morala da obavi par stvari u som rodnom gradu, Buenos Ajresu, gde je prisustvovala jednom humanitarnom događaju, tačnije posetila je decu obolelu od kancera u jednoj bolnici.

Tini je obišla bolesnu decu, družila sa svakim od njih, a za kraj im je pored poklona i toplih zagrljaja priredila i kraći nastup gde je izvela neke od svojih aktuelnih hit singlova u Argentini, uz pratnju svog prijatelja Panchoa na gitari, gde su priredili akustični mini šou u bolnici Pedro Elizalde.

U fokusu je još uvek protekli Dan zaljubljenih koji je Tini provela sa svojim dečkom Sebastianom, a njih dvoje su odlučili da na svojim profilima časte svoje fanove sa dva Tik Tok videa, gde ih možemo videti kako igraju, dok se na drugom videu zabavljaju u pratnji Tininog brata Frana. Sebastian je odlučio da na svom profilu objavi i jednu fotografiju sa Tini u čijem je opisu napisao: “Proživeo sam mnogo srećnih trenutaka sa tobom… hvala ti za toliko lekcija, smeha i što me uvek čekaš dok pričam telefonom do kasno kada stignem u hotel (zbog pretrpanog rasporeda). Volim te.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Sebastian Yatra

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Tinina mama potvrdila: Za par dana kreće promocija CD-a u Evropi!

2 thoughts on “Tini Stoessel održala koncert za bolesnu decu, stigla u Evropu!

  1. Bas lepo od nje! Sutradan treba da putuje u Evropu, aipak je izdvojila vreme za bolesnu decu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.