Tini Stoessel: Najsrećnija sam što sam fandomu pokazala da se isplati boriti se za svoje snove!

Martina Stoessel pričala je za austrijski portal Miss gde je govorila mnogo o svom radu u muzičkoj industriji, ali i poručila kako je imala dovoljno sreće da se stvari odvijaju kako je to ona htela.

“Znam da mnoge žene širom sveta pate zbog društvene nejednakosti. Sjajno je videti sve više i više žena koje se bore za više jednakosti. Počela sam karijeru vrlo mlada i moram reći da sam srećan što nikad nisam bila u situaciju da me neko maltretira. Uvek sam imala prilike da napredujem i da živim svoje snove. Lepo je pokazati mom fandomu da se isplati boriti se za svoje snove.

Tini kaže i da ne voli da kuka kako nije imala normalno detinjstvo. “Uživam u svim momentima života. Naravno da sam nekad premorena, a i smeta što vam javnost stalno sudi. Naravno da mi nekad nedostaje dom, ali srećna sam što imam sjajnu familiju i divne prijatelje koji me iznova i iznova prate na turneji. Oni mi vraćaju normalnost u život. Osećam da je dobro što svoj privatni život mogu da odvojim od javnosti”, konstatuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sara je svoj novi video posvetila dolasku Tini na Balkan!

3 thoughts on “Tini Stoessel: Najsrećnija sam što sam fandomu pokazala da se isplati boriti se za svoje snove!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.