Tini Stoessel konačno o izlasku filma “The Diary”, ali vesti nisu dobre!

Martina Stoessel već je odavno snimila film “The Diary” sa Jackie Chenom, ali njegova premijera odlaže se već godinama. Sama Tini o tome govori veoma retko, ali kako prenosi Aire Digital, sad je ipak rekla šta misli o svemu, i nije dala prognozu koja će baš obradovati javnost.

Iako već odavno kruže glasine kad bi premijera trebalo da se desi, Tini sugeriše da ništa od toga nije istina, jer ni ona sama nema ni približnu ideju kad bi to moglo da se desi! “Za mene, to je bilo jedno od najlepših i najposebnijih iskustava”, priča Tini. “Znam o svemu koliko i vi. Videli ste da ponekad kad je reč o filmu, ali i muzici pojave se problemi.”

“S obzirom na to šta se sve dešavalo, sve je moralo da se odlaže, tako da ne znam kad će se film pojaviti”, dodaje ona. “Moguće je da se to desi uskoro, ali i da prođe godina ili čak pet godina. Videli ste šta se dešava sa filmovima. Istina je da jednostavno ne znam”, zaključuje mlada Argentinka. Čini se da je sve ovo veoma frustrirajuće za Tini, jer je za nju ovaj projekat bio veoma važan!

Naime, njoj bi ovo bila prvo uloga na engleskom jeziku, i konačno prilika da se malo bolje predstavi čitavom svetu. Iako “The Diary” ne spada u visokobudžetne projekte koji mogu da se mere sa najvećim holivudskim hitovima, ipak je reč o ostvarenju koje bi stiglo do šire publike. Ako zdravstveno stanje ne bude bolje bolje, moguće je da ovo ostvarenje jednostavno preskoči bioskope i bude objavljeno direktno na internetu.

Pročitajte još  Odabrali ste: "Got Me Started" Martine Stoessel je hit godine!

Isto se desilo i sa brojnim drugim filmovima prethodnih meseci, a čini nam je i da je to bolje rešenje nego da se čeka još godinama. Tini od ranije ističe da joj je gluma veoma važna, a da je sve bilo kako treba, ona bi do sad snimala novu seriju sa Disney Plus

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Tini Stoessel konačno o izlasku filma “The Diary”, ali vesti nisu dobre!

  1. Mozda izlazi do kraja godine, prognoze su za pocetak decembra. Informisite se jos malo.

    1. Pa preneli smo njene reči :/ Ovo je kao da si njoj rekla da treba bolje da se informiše u vezi sopstvenog filma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.