Tini Stoessel: Kad sve ovo prođe, jedva čekam na turneju!

Martina Stoessel doslovno ne staje, nikada! Pevačica je objavila novi album “TINI TINI TINI”, sa svojim nadimkom tri puta jer se pevačica oprobala u pop pesmama, baladama i urbanom zvuku. Sva tri “žanra” deo su njene ličnosti, a upravo o tome pričala je za portal 15 minutos, za koji je uradila veliki i detaljan intervju o daljim planovima! Sve u svemu, Tini ne staje ni na muzičkom planu, a ni u intervjuima, jer je nedavno uradila i prvi veliki intervju za Entertainment Tonight, objavljen konačno na engleskom jeziku!

Tini za početak kaže da je dosta čudan način na koji se novi album promoviše u doba pandemije korona virusa. “Čudno je, kao što je čudno skoro sve što radimo otkad je pandemija krenula. Ne znamo ni kakav plan možemo da imamo, ni kako će se sve nastaviti. I dalje mislim da će nam postati neverovatan osećaj da sa nekim možemo zapravo da sednemo, popijemo nešto, rukujemo se sa osobom, ali gledam da budem zahvalna tehnologiji jer zahvaljujući njoj bar možemo nekako da komuniramo” kaže Tini.

Tini zna da ste vi kao fanovi dugo čekali ovaj projekat, pa vam obećava i turneju već sad! “Znam da su fanovi podržali album i da im znači koliko i meni. Kad god se nešto staro završi, nešto novo tek kreće. Čini mi se da su ljudi ovo moje novo izdanje prihvatili bolje nego bilo koje prethodno i na tome sam zahvalna. Radujem se sve da vas vidim uživo, ako Bog da, već na turneji” otkriva pevačica.

Pročitajte još  Martina Stoessel i David Bisbal izveli zajedno „Todo Es Posible“ u operi u Madridu! (video)

S obzirom da je album podeljen na tri zvuka, Tini je otkrila da sebe savršeno vidi upravo u sva tri i da ne želi da bira jedan fazon: “Odmah sam u studiju rekla da ne želim nikakve limite kad je muzika u pitanju, uvek sam volela razne stvari. Album se jednim delom i bavi tom porukom da ne treba da se osećamo da smo bilo čime uslovljeni – radimo šta želimo” poručila je Tini.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.