Vlada hemija između njih: Tini Stoessel i Sebastian Yatra glavne zvezde Villa Maria festivala!

Kao što znate u Argentini je sada leto, što znači da je doba festivala koji okupljaju veliki broj izvođača, ali i publiku iz različitih krajeva Južne Amerike i šire, a rano jutros po našem vremenu je održan i šou koji je planiran za drugi dan argentinskog festivala Villa Maria! Ovaj festival je okupio velika imena Latinoamerike, među kojima se našla i jedna od najvećih mladih zvezda Argentine, Tini Stoessel koja je još jednom priredila spektakl u okviru svoje “Quiero Volver” turneje, ali i još mnogo toga.

Festival je započeo kraćim zagrevanjem, a nešto nakon 22 časa (2 ujutru po našoj satnici) na festivalsku binu stupila je Tini Stoessel energičnim uvodom svakog “Quiero Volver” šoua, gde je izvela celokupan repertoar koji smo imali priliku ranije da čujemo. “Želim da znate da sam veoma srećna, nikad nisam mogla ni da zamislim da ću biti na ovom festivalu, hvala što ste me dočekali sa toliko ljubavi, hvala što ste putovali iz dalekih krajeva da biste me videli,” obratila se pevačica publici kada je šou malo odmakao.

Tini se presvlačila nekoliko puta, a duet po kome album i turneja nose naziv, “Quiero Volver” otpevala je sa kolegom Sebastianom Yatrom, a sudeći po slikama i videima, teško je reći da su oni samo kolege. Ako obratite pažnju na detalje, odnosno na fotografije i videe, primetićete da su se njih dvoje u više navrata i poljubili za vreme nastupa. Nešto kasnije Argentinka se pridružila Sebastianu u izvođenju pesme “Un Ano” (za koju smo već pisali da je posvećena Tini) i u jednom trenutku smo imali priliku kako pevačica izgovara reči “volim te”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

11 thoughts on “Vlada hemija između njih: Tini Stoessel i Sebastian Yatra glavne zvezde Villa Maria festivala!

  1. Iskreno, ali i ako sam bila vatreni Pepini fan, i dalje ih volim, ja sam se istopila kad sam gledala njihov nastup 😂😍. Imam osecaj da ima nesto izmedju njih, i bez obzira na sve, meni ce biti drago ako budu zajedno, Sebastian je divan momak i vidi se da voli Tini. Naravno, Pepe ce mi uvek biti drag

  2. Pepini je nekako bio jedinstven par, ali nisu imali takvu hemiju kao Sebastian i Tini. Njih dvoje možda i nisu zajedno, ali očigledno je da postoji neka varnica 😍 Preslatki su 💘

  3. Inace Famozo, Tinina mama je lajkovala komentar jedne fan stranica u kojoj se pominju Srbija i Hrvatska. E sad ne znam da li bi to nesto moglo da znaci?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.