Tini Stoessel i Rodrigo De Paul raskidaju? Glasine o navodnoj krizi se samo šire!

Prošlo je jedva 15 dana od početka romanse između Tini Stoessel i Rodriga de Paula, ali par bi se već mogao suočiti sa svojom prvom krizom. Ova verzija priče je dobila na snazi poslednjih dana, a jedan detalj je zaslužan za dodatno podsticanje glasine: „slomljeno srce“ koje je pevačica istetovirala na levoj ruci i koje su mnogi protumačili kao nagoveštaj o njenoj sentimentalnoj situaciji.

„Pojavila se sa novom tetovažom koju nije imala pre odlaska na Ibicu – gde je uslikana sa fudbalerom. Ako si tako zaljubljena i tako dobro, zašto bi istetovirala slomljeno srce?”, Estefania Berardi se pitala u emisiji Morning. Ona je zatim podelila neke fotografije kako bi pokazala da je tetovaža nedavna: „Noć pre putovanja na Ibicu, otišla je na rođendan Antoinea Griezmanna, gde bi je Rodrigo De Paul predstavio, a tamo tu tetovažu nije imala.”

Ovaj novitet nije prošao nezapaženo među obožavaocima Tini Stoessel, koji su ubrzo otkrili novu tetovažu koju umetnica nosi na svojoj koži i koji je prvi put pokazala u javnosti ovog vikenda kada je nastupila na Bresh žurci. Naravno, tetovaža slomljenog srca nije dovoljna da predvidi raskid Tini i Rodriga.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Pakuje se i kreće: Jorge stiže u Evropu, vikend provodi sa Tini!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.