I Tini se setila dvogodišnjice završetka “Violette”: NIKAD je neću zaboraviti, zauvek ostaje u srcu!

Tinisti i V-loveri su još uvek mali fandom na svetskom nivou ali su vrlo srčani – njihov trend #2AnosSinVioletta a povodom dve godine od završetka “Violette” privukao je pažnju njihove Martine Stoessel koja ga je i sama podržala, naglasivši još jednom koliko su te godine bile radosne za nju!

Tini je tako napisala, “Dve godine od ‘Violette’ ali ona je uvek našim srcima… Nezaboravna, neizbrisiva. Hvala svima na preslatkim porukama, to je ljubav”, istakla je ona. Takođe, primetili smo i da su se u sve uključili i naši Tinisti – Anamarija je tako napisala, “Volim te, nikad te neću zaboraviti”!

Za Martinu “Violetta” ipak nije prošlost – znamo da će najveće hitove iz serije izvoditi na svojoj turneji a ovih dana vežba koreografiju za njih u plesnom studiju ispred kog je svakog dana dočekuje i isprača na desetine članova fandoma!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tri godine od Tininog koncerta u Budimpešti - da li je nadmašen novom turnejom?

5 thoughts on “I Tini se setila dvogodišnjice završetka “Violette”: NIKAD je neću zaboraviti, zauvek ostaje u srcu!

  1. Najbolja <3. Krenule su mi suze kad sam videla ovu sliku, jer me ta slika podseca na nesto sto sam gledala toliko dugo, i na nesto sto iako je serija, kao da je stvarno. Violetta ce zauvek biti u mom srcu, i to nijedna osoba na ovom svetu ne moze promeniti. Svojoj deci cu za nekoliko godina pricati o Violetti i Tini, kao i ostaloj ekipi. Violetta Forever In My Heart!

  2. Zavrsila je Violetta,pa sta?Start je u seriji toliko bitno da ce ti biti ,,zauvijek u srcu".Zar se trebamo mijenjati zbog serije,onda bi se po toj logici ja trebala promjenila 100 puta jer otprilike sam pogledala toliko serija.Da li je to pouka Violette ili neke druge serije?

    1. V-loverima ce biti zauvek u srcu. Nije nas Violetta promenila kao osobe, mi smo jos uvek isti. Samo me je to desavanje u seriji podstaklo da budem jaca osoba. Ja sam pre Violette bila jako stidljiva, i malo sam se s kim druzila, ali sad sam bez dlake na jeziku. Niko nije rekao da se mi trebamo menjati zbog serije, samo je neke V-lovere serija mozda promenila na bolje osobe. Tini ce serija biti zauvek u srcu, jer je rekla da ju je Violetta promenila na bolju osobu. Svaka serija ima neku svoju pouku.

  3. Tako je osecajna , bas lepo od nje.
    I mi V-loveri cemo se toga isto secati takode 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.