“Slomio si mi srce”: Tini reaguje na fotke Sebastiana i nove devojke

Martina Stoessel je sa Sebastianom Yatrom raskinula u periodu izolacije zbog korona virusa, pa je priznala i da ih je daljina zbog karantina takođe dodatno udaljila. Po svim Tininim rečima za medije čini nam se da je ljubav s njene strane i dalje vrlo prisutna i da ima mnogo poštovanja i osećanja za bivšeg momka s kojim ima dosta uspomena, ali on se ne oglašava o Tini, i čak se priča da je odmah ušao u novu vezu sa Dannom Paolom. Ovi navodi se sada čine još više tačnim jer su oboje postavili fotke iz istog mesta!

Naime, Danna Paola i Sebastian Yatra i dalje nemaju “zvaničnu” potvrdu da su zajedno na Instagramu, ali poslali su poruku koja je više nego jasna. Oboje su trenutno u Majamiju na Floridi, i na fotkama koje su objavili vidi se ista nijansa, ista atmosfera i iako nisu zajedničke slike, jasno je da su u istom prostoru. Ocenite to i vi i pogledajte fotke koje su objavili:

View this post on Instagram

Mis anclajes no pararon tus instintos… 🌊

A post shared by Danna Paola (@dannapaola) on

View this post on Instagram

Lo que ves y lo que es. 😂😂

A post shared by Sebastian Yatra (@sebastianyatra) on

Očigledno je da je i Tini pogođena ovim fotkama iako je već znala da je Seb već u vezi. Ona je fotke lajkovala da ih “podrži”, međutim, ubrzo je objavila na Twitteru: “Ti si uništio moje srce i tebi pišem ovu pesmu”. Očigledno je to bila poruka za Sebastiana Yatru direktno, a radi se o pesmi “Ya no me llames”.

Pročitajte još  Zašto je Srbija na svakom spisku zemalja u koje Tini planira da dođe na ovoj turneji?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on ““Slomio si mi srce”: Tini reaguje na fotke Sebastiana i nove devojke

  1. "tu me dañaste el corazón y te escribí esta canción" je tekst pesme ya no me llames…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.