Tini priznaje: Daljina zbog korone udaljila je mene i Sebastiana

Pandemija korona virusa uzela je velikog maha u svim delovima sveta, a naročito u Americi, kako u Severnoj tako i u Južnoj. Ta situacija poremetila je svima bar jedan plan, a zvezde su pretrpele i najviše, jer su im pomerene turneje, snimanje spotova, serija, filmova, promocije… Isto se dogodilo i Tini i njenoj seriji sa već bivšim dečkom Sebastianom Yatrom, a ona konačno priznaje da je ta serija za nju bila šansa da se ona i Seb ponovo povežu kao nekada. Ipak, mnoge serije nisu mogle da se snimaju u ovom periodu i bilo je sve teže bilo šta i isplanirati, pa su to i Seb i Tini osetili na svojoj koži, čak i emotivno, ne samo profesionalno.

Glumica je priznala da je u njenoj vezi sa Sebastianom daljina bila jedan od krucijalnih problema, pa je plan za pomirenje i ponovnu strast bila njegova zajednička serija, čije snimanje je opet poremetio korona virus, koji je samo iskomplikovao njihovu “daljinu”. “Do februara sam bila u Evropi, i u martu kad sam završila turneju, tri meseca bismo snimali seriju i ponovo bismo se ponašali kao par. Ali karantin nas je uhvatio, ja u Argentini, on u Kolumbiji, daljina nikad ne pomaže, potreban nam je razgovor uživo” priznaje Tini.

Tini će, čini se, i dalje pričati sve najbolje o Sebastianu i tu nema nikakvog sukoba. “U celoj priči nema ničeg osim da smo ovako odlučili nas dvoje. To je bila velika ljubav, ne predugačka, ali puna strasti. Imali smo zajedničke i lične i profesionalne uspehe i meni je i dalje sve to prelepo. Naravno, o raskidu se ne odlučuje preko noći, to je bio proces koji je sazrevao, već smo dugo pričali o tome šta osećamo i kako nam je u vezi. Među nama je ostalo poštovanje i profesionalna saradnja” zaključuje Tini.

Pročitajte još  Biće ga i u našim bioskopima: Martina Stoessel najavila "Violetta" film!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.