Tini priča o svom novom albumu: Okupljam tim koji je radio sa Selenom i Demi, ko se bavi samo jednim žanrom muzike – nestaće!

Martina Stoessel već vredno radi na svom novom albumu a u razgovor za časopis Gente pomalo je pričala o tome kako će on izgledati, otkrivši da se neće orijentisati na samo jedan žanr muzike jer je to najgora moguća ideja.

“Biće novog zvuka”, kaže ona. “Ploča kou spremam jer zrelija i više je ono što ja jesam. Ima tu latino ritmova i urbanog popa koji uvek pevam sa prijateljima. Isto tako radim na pesmama sa Leah Haywood – ona je radila sa Demi Lovato i Selenom Gomez i pomaže mi sa numerama na engleskom. Kako su mi rekli, ‘Ako odlučiš da se baviš jednim žanrom, rizikuješ da nestaneš. Danas ljudi žele da plešu, osete teme: ako je pesma dobra, ritam nije važan” ističe Tini.

Ona kaže i da još uvek veoma poštuje i sluša savete svojih roditelja iako oni nisu nimalo strogi. “Moj tata još uvek vodi računa o novcu. Često mi kaže, ‘Mršavice moja, kad želiš da te uputim u sve ovo, sešćemo i objasniću ti.’ Međutim, sad želim da se fokusiram na nastupe. Ja ne tražim mnogo. Još uvek vozim isti automobil, Fiat 500 koji sam dobila za 18. rođendan, imam nov kompjuter i TV koji sam dobila na poklon od mame i tate. Slaba sam na modu ali i dalje uhvatim sebe kako pitam mamu smem li nešto da kupim!”

Pročitajte još  Poslednja šansa: U ponoć se završava glasanje za MTV EMA!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Tini priča o svom novom albumu: Okupljam tim koji je radio sa Selenom i Demi, ko se bavi samo jednim žanrom muzike – nestaće!

 1. Moj najveći idol ❤❤❤❤?.
  Razlikuje se od drugih, i to je čini najboljom ❤.
  Otkad je ona u mom životu, nekako je sve lepše i lakše.
  Volim je neopisivo ???.
  Bez nje, moj dan je neispunjen ??.
  Tinista sam, i ponosim se time. Imam najboljeg idola, i ponosim se time. Ponosim se njom ???. Moja kraljica je za mene najbolja ????. Jednostavno je obožavamm ??. Odužih ja ovo??.

 2. Ona je moj idol!! Uvek cu da je cenim! Neko baca pare na sve,ali ona je skromna! To mi se svidja.I jako je postujem I podrzavam!!!I sigurno ce joj drugi album biti jos bolji!

 3. prelepa je ovamo goreeeeee <333 inace nadam se da ce ovaj album biti boljiiiii

  KOJE SLUSAO DVIJE NOVE PRESME OD JELENE KARLEUSE? ZENA SAHRANILA ESTRADUUUUUUUUU!!!!! <333333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.