Tini otkrila grudi i izazvala mnogo pažnje!

Martina Stoessel ozbiljno je podigla temperaturu, a nakon što je objavila što je na svom Instagramu objavila fotku na kojoj delimično otkriva svoje grudi! Ova slika začas je prešla milion lajkova a prati je misteriozan komentar koji nagoveštava da se iza svega krije nešto što ćemo tek videti!

Na fotki koju je objavila, Tini vidimo u sportskoj opremi i sa kratkom majicom koju je podigla, tako da svima bude jasno da ona ne nosi grudnjak! U komentaru ona je napisala, “Našla sam ovo! Uskoro će svima biti jasno zbog čega sam izgledala ovako”. Komentari koji joj stižu od drugih zvezda puni su pohvala za njen izgled, ali izgleda da niko ne zna o čemu se tačno radi!

Tini je inače prošle noći imala i nastup u okviru Disney manifestacije Separados Pero Juntos gde je pevala svoj hit “Recuerdo”. To je bila retka prilika za fandom da je vidi, jer kao što znamo, Tini je među prvima otišla u karantin, a nakon što je prekinula svoju turneju. Ovo je trebalo da bude velika godina za Tini s obzirom da smo u njoj očekivali njen treći solo album ali i snimanje serije za Disney koju bi trebalo da prati velika turneja i trijumfalan povratak u Evropu, kontinent koji je poprilično zanemarila nakon završetka svoje prve solo turneje. Ipak, kao i svi mi, i ona će morati da bude strpljiva. Nadajmo se da joj ove nedelje ipak daju priliku da radi na sebi, piše nove pesme i planira šta će sve raditi kasnije.

Pročitajte još  Ostajemo na tri imena: Tini NIJE zvezda kojoj je poslata ponuda za koncert u Beogradu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Tini otkrila grudi i izazvala mnogo pažnje!

  1. Ali bitno da ste napisali otkrila grudi🤣🤣 Ja to ne vidim ni g od grudi, samo dajete pažnju da imate vise čitača, a to što stvarate drame i hejtere to vas boli briga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.