Tini objavila svoj novi album, ali i spot

Sinoć oko 23h Martina Stoessel objavila je svoj treći studijski album, pod nazivom “Tini Tini Tini”. To nije bilo sve, jer nam je uz njega stigao i video za numeru “Te Olvidare”. Na kraju, oglasila se i sama Tini koja je iznela konačne utiske o svom novom projektu!

Kako prenosi El Universo, Tini se oglasila saopštenjem u kome kaže, “Moja namera bila je da pošaljem poruku slobode bez predrasuda ili stereotipa – zato sam i upotrebila razne muzičke žanrove i vizuelne izražaje, osećala sam se slobodnom da izrazim sve što sam želela u pesmi”

“Pokušavati, praviti greške, menjati, prihvatati mene je bilo važno da nastavim da sazrevam ako osoba i umetnica. Nikad ne dozvolite da kritičko oko neke osobe vas parališe. Radite, verujte, verujte u sebe, jer svi smo mi ovde sa nekom svrhom”, ističe Tini.

I zaista, album je miks žanrova, a odlikuje ga veliki broj dueta! Ubedljivo najveći deo pesama na njemu dobio je spotove, tako da će svima koji prate Tini samo nekolicina pesama biti zaista nova! Među njima je svakako “Te Olvidare” (Zaboraviću te) koji se takođe pojavio sinoć, i za pola dana sakupio je sasvim lepih milion pregleda!

Mediji kao mediji, odmah spekulišu da je naziv pesme poruka Sebastianu Yatri, iako sama Tini o tome nije govorila. Ona je već prethodno morala da demantuje da je jednu pesmu posvetila njemu, rekavši da je ona nastala i pre nego što su njih dvoje bili u vezi! Naravno, Tini je takođe istakla da o Sebastianu zaista više nema šta da kaže!

Pročitajte još  Čudna priča: Martina napušta karijeru, želi da postane majka?

No, vratimo se albumu – očekivano, on je veliki hit u Argentini i na čitavom španskom govornom području, a isto tako, Tini može biti presrećna što i dalje ima solidno uporište u Evropi! Naravno, uspeh na dva najveća tržišta, američkom i britanskom ponovo će izostati, ali Tini je napravila svesnu odluku da sad snima samo na španskom.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.