Tini objavila još videa sa zastavama, Hrvatska je i dalje fenomen! (video)

tini

Činjenica je da je video Tini koja maše hrvatskom zastavom fenomenalna stvar koja je mnogo obradovala Tiniste iz Hrvatske ali i dala nadu čitavog regionu, a sad su počeli da stižu i novi snimci sa drugim zastavama. Međutim, Hrvatska apsolutno ostaje fenomen!

Da podsetimo, Tinisti iz nekih zemalja Evrope kad uđu na Martinin Facebook profil mogu da je vide kako maše zastavom njihove države a ispod stoji poruka na njihovom jeziku gde ih poziva da dođu na njen koncert u okviru “Got Me Started” turneje! Ako se ne nalazite u nekoj od zemalja kao što su recimo Nemačka, Španija, Italija, Hrvatska ili Belgija, ove videe nećete ni primetiti!

Na sreću, Tinisti su uspeli da snime ove videe i sad ih postavljaju na druge društvene mreže pogledajte ispod kako oni izgledaju! Ovo su dakle pravi videi, ne bilo kakvo montaže a Hrvatsak je fenomen jer ne samo da je to trenutno jedina zemlja iz regiona koja ima ovakav video, već je to i jedina zemlja u kojoj Tini ne samo da neće održati koncert već je nikad nije ni posetila! Nadamo se da ni ostale zemlje Balkana neće biti zaboravljene!

‪Tini promoting her #GotMeStartedTOUR with the Polish flag. — 30.11.2016 @tinitastoessel

A video posted by ᴛɪɴɪ sᴛᴏᴇssᴇʟ ᴜᴘᴅᴀᴛᴇs ☻ (@updatestini) on

‪Tini promoting her #GotMeStartedTOUR with the French flag. — 30.11.2016 @tinitastoessel

A video posted by ᴛɪɴɪ sᴛᴏᴇssᴇʟ ᴜᴘᴅᴀᴛᴇs ☻ (@updatestini) on

‪Tini via Facebook. — 30.11.2016 @TiniStoessel ‬

A video posted by ᴛɪɴɪ sᴛᴏᴇssᴇʟ ᴜᴘᴅᴀᴛᴇs ☻ (@updatestini) on

‪Tini promoting her #GotMeStartedTOUR with the German flag. — 30.11.2016 @tinitastoessel

A video posted by ᴛɪɴɪ sᴛᴏᴇssᴇʟ ᴜᴘᴅᴀᴛᴇs ☻ (@updatestini) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini Stoessel se družila sa fanovima kod hotela u Čileu!

12 thoughts on “Tini objavila još videa sa zastavama, Hrvatska je i dalje fenomen! (video)

  1. Cool! Da li ima nekakve sanse da svrati u Srbiju, a da ne odrzi koncert? Kad vec dolazi u Madjarsku moze i u Srbiju da se druzi sa fanovima. 🙂

  2. Jejjjjj ovo je odlicno! Hrvatska ju voli!(ukljucujuci mene) Mozda joj se Hrvatska zbilja dopada jer je meni predivna! A tek nasa Plitvicka jezera…?????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.