Tini o svojim manama: Nestrpljiva sam i hvata me nervoza bez razloga!

martina-stoessel-sf-14

Martina Stoessel kaže da je za nju najveća sreća to što može da živi prilično normalno i pored sve slave ali ističe i da postoje stvari koje joj zadaju prilične probleme.

Upitana u intervjuu za Infobae šta smatra svojim najvećim manama, Tini je otkrila da ima isti problem kao i Dove Cameron. „Ja sam anksiozna (pojava straha i nervoze bez ikakvog razloga) i prilično nestrpljiva. Menjam to uz vreme i strpljenje. Nekad jednostavno želim da se sve desi odmah.“

Martina sa druge strane ne brini zbog kritika da je premršava. „Ja bukvalno nemam plan ishane. Ništa mi nije zabranjeno. Hvala bogu pa imam super gene. Mršava sam kao i moj brat Francisco. Niko mi nikad ništa nije branio kad je hrana u pitanju. Uz to, tata svake nedelje sprema pečenje, to je porodična tradicija.

Tini ističe i da u njenom životu postoji deset ljudi koje smatra svojim najboljim prijateljima ali kad je reč o glumcima iz „Violette“, tu spada samo Mercedes Lambre. „Imam odlične odnose i sa Angelitom Torres koju znam jako dugo. Možda se bolje slažem sa starijim ljudima, kao što je Diego Ramos. Mora da je to jer samo počela da glumim jako rano“, zaključuje ona. Berry Captain Crunch

Autor: Famoza.net
Foto: Santiago Turienzo

Danas 24. septembra na famoza.net možete osvojiti jedan “Purpose” CD Justina Biebera. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Biebsa između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Justin Bieber CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Snimanje "Tini" filma: Martina kulira fandom, Jorge im ispunjava sve želje!

9 thoughts on “Tini o svojim manama: Nestrpljiva sam i hvata me nervoza bez razloga!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.