Nastup karijere: Tini nastupila na dodeli prestižnih fudbalskih nagrada u Los Anđelesu!

Tini Stoessel je sinoć održala najznačaniji nastup u svojoj karijeri ikada! Sinoć u Los Anđelesu je održana dodela fudbalskih nagrada Balon De Oro 2019. godine, što je latinoamerička verzija dodele nagrada Zlatna lopta koja se svake godine održava u Francuskoj. Mlada Argentinka je dobila poseban poziv, tako da se prvo pojavila na crvenom tepihu u elegantnoj beloj kombinaciji gde je imala priliku da privuče pažnju medija, a pored toga nešto kasnije se pojavila i na sceni gde je izvela svoj aktuelni singl „22“ u čijem spotu je gostovao jedan od najboljih fudbalera sveta Sergio Aguero!

Scena je bila uređena kako priliči pravoj zvezdi – svuda su bili Tinini inicijali, dok su na velikim ekranima puštani delovi Tininog spota „22“ koji sa svojim fudbalskim motivima savršeno odgovara ovoj prilici! Martinu su na sceni pratile svima već dobro poznate plesačice koje su uz nju i na „Quiero Volver“ turneji koja se održava u laganijem tempu i sve su bile obučene u vrišteće pink kostime sa Tini na čelu koja je nosila posebno dizajniranu pink jaknu!

Tinini kostimi postaju sve više u latino stilu, ali sve u merama dobrog ukusa, dok je jaknu koja je Tini nosila na sinoćnom nastpupu ručno izradila Lisa Hoang iz Los Anđelesa i čiav proces zahtevao je punih 200 sati, a pored jakne obuhvaćene su i cipele i minđuše koje su posebno izrađene za Tini i ovu priliku!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Tini poručuje: Nije lako biti u vezi sa Pepeom!

One thought on “Nastup karijere: Tini nastupila na dodeli prestižnih fudbalskih nagrada u Los Anđelesu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.