Tini: Na snimanje sa Sebastiánom došla sam u pidžami!

Sebastián kaže da je bio strašno nervozan kad se spremao da se upozna sa Tini, ali i ona dobro pamti taj dan. Dok se on trudio da izgleda besprekorno, pevačica i glumica bila je mnogo opuštenija pa otkriva da se tog dana pojavila u nečemu što je najviše podsećalo na pidžamu!

U to vreme, njih dvoje bili su u vezama, ali kad su se sreli sledeći put, oboje su bili singl. Sebastián kaže da mu tad nije padalo na pamet da uđe u vezu, jer je bio povređen nakon raskida. “Bio sam tužan i zajedljiv. Tad sam upravo bio napisao novu pesmu”, otkriva on a Tini objašnjava da je odmah prihvatila poziv da sa njim snimi spot. “Tad smo se ponovo videli i mislim da smo tad oboje osetili slobodu koje nije bilo ranije.”

Par ističe i da su snimili još jednu zajedničku pesmu pod nazivom “Oye”. “To je veoma tužno pesma. Priča je čudna, pokazala sam je Sebastianu kad smo snimali ‘Cristinu’, pa sam pomislila kako bismo možda mogli da je pevamo zajedno”, objašnjava Tini, a Seb otkriva i zašto pesma nije objavljena! “Od nje vam se samo plače čitav dan!”

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Tini: Na snimanje sa Sebastiánom došla sam u pidžami!

  1. Savršeni su zajedno! Iskreno bih voljela da su objavili pjesmu, možda je tako tužna, ali je sigurno sjajna!❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.