Tini konačno priča o svom novom filmu: Jackie Chan je moj tata iz Kine!

Jedno od najvećih filmskih iznenađenja godine svakako je angažovanje Martine Stoessel na filmu “The Diary”, jer bi malo ko mogao da spoji nju i legendarnog glumca i majstora borilačkih veština Jackie Chana. Mlada zvezda do sad nije govorila previše na tu temu, ali je u intervjuu za Gente konačno otkrila par stvari koje nas interesuju.

Tini otkriva kako je uopšte došla do uloge. “Rekli su mi, ‘Imamo ulogu za tebe u jednoj drami, snimaće se u Šangaju i Pragu, i to je prva drama koju je napisao i režirao Jackie Chan.’ Uz mene, jedini zapadnjaci su Noah Centineo i Kevin Kline. Bilo je smešno, slabo smo se razumeli. Komunicirali smo rukama i nogama uz malo engleskog. Pritom moj tata ne zna engleski baš dobro, a Kinezi nimalo!”, priča ona kroz smeh.

“Jackieja sam upoznala tako što je došao do mene kad sam se šminkala. Pitao me je da li je sve u redu i stalno je vodio računa o meni. On jako pametan, stalno nešto radi, razmišlja, stvara”, kaže Tini o svojim impresijama. Ona dodaje i još jednu stvar, a to je koliki je izazov snimati na jeziku koji nam nije maternji. “Snimanje na engleskom nije lako. Morate voditi računa kako pričate, ali i o emocijama. Bojala sam se, ali Jackie je vodio računa da svi ostanemo pribrani. Svako veče nas je vodio u restoran a meni je govorio, ‘Ja sam tvoj tata iz Kine.'”

Pročitajte još  Podržimo Tiniste: Dolazak "Violette" bio bi najbolja stvar za sve fandome!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Tini konačno priča o svom novom filmu: Jackie Chan je moj tata iz Kine!

  1. Tini, Noah i Jackie 🤔 Hit ili najveći hit 2019.? 🙇‍♀️❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.