Tini konačno objavljuje svoj “zaboravljeni” duet!

U pravoj poplavi pesama kojima nas Tini Stoessel zasipa već godinama, nije ni čudo što neke najavljene saradnje odu u zaborav! Upravo to se desilo kad je reč o njenoj saradnji sa kolumbijskim muzičarom Manuelom Turizom, a koja se spominjala još proteklog proleća.

U međuvremenu, mediji su počeli da pišu o tome kako su njih dvoje par, ali kako se ispostavilo, njihova bliskost posledica je ne samo prijateljstva već i poslovne saradnje! Tini je sad pesmu pod nazivom “Maldita foto” najavila na svom Instagram profilu, i to videom na kome primećujemo Manuela kako je mazi. Po svemu sudeći, reč je o kadru iz spota, a zvuk je isključen!

Lepa Argentinka još je u maju govorila o ovoj numeri, gde je istakla kako je u pitanju pesma prelepe melodije i da je prezadovoljna novom saradnjom. Na to je odgovorio Manuel koji kaže da mu je Tini poslala pesmu, a da joj je on već dva sata kasnije odgovorio da mu se dopada i da je spreman na saradnju! Inače, još uvek nije poznato kad će “Maldita foto” imati premijeru!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Manuel Turizo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Moramo pokušati: Tini Stoessel ima promo turneju u Evropi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.