Tini joj poslala divnu poruku: Devojka slagala da ima rak kako bi joj privukla pažnju?!

Martina Stoessel je devojka koja želi da pomogne svima i uopšte ne razmišlja da li su namere onih koji je kontaktiraju iskrene ili ne. Zbog toga, jednostavno je odlučila da ispuni želju devojci koja joj se obratila tvrdnjom da boluje od leukemije.

Tini joj je poslala poruku koja glasi, “Šaljem mnogo snage, od sveg srca. Uvek si u mom srcu! Volim te! Jaka Alycia! Bog je sa tobom, ne prestaj da se boriš. Volim te” ali ubrzo su Tinisti počeli da skreću pažnju kako ova devojka nije bolesna već je samo ovakvu priču iskoristila da bi dobila pažnju od Tini!

Priče koje sad kruže su razne, od toga da je ona zaista bolesna, da je zdrava ali i da je zapravo bila bolesna pa se do sad uspešno oporavila. Pošto ne možemo ništa da tvrdimo, ostaje nam samo da konstatujemo ono što je činjenica a to je da će Tini uvek svima prići kao da su najiskrenija bića na svetu. Hajde da to nikad ne zloupotrebimo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Tinisti su fandom godine u regionu!

12 thoughts on “Tini joj poslala divnu poruku: Devojka slagala da ima rak kako bi joj privukla pažnju?!

 1. Ako je slagala,jako ružno od nje. Znam da bi svi fanovi uradili puno stvari,kako bi došli do svojih idola,ali glumljenje bolesti je stvarno previše. U svakom slucaju,lijepo od Tini.
  ?

 2. Ne znam šta je istina, ali ako je ta devojka slagala to uopšte nije u redu. Ja to nikad ne bih uradila.

 3. Uuuuu, dobra ideja, jel to pali kod Sel ili Demi? Znam da nije baš lepo ali kad si opsednut nekim mora se, hehe, ma maniti me dislikeva, samo kažem, i ja pripadam nekom fandomu…

 4. Ne znam da li je bolesna ili ne, u svakom slučaju ako je laž, to je stvarno grozno iskoristiti tako nešto da bi privukao pažnju idola. A ako je stvarno bolesna želim joj da se oporavi. Tini je svakako lepo postupila i lepo što tako nešto nije ignorisala, bilo to istina ili ne.

 5. To je sad stvarno preterano!Tini ima puno fanova i trebaju da znaju da ih ona sve voli,što i jeste istina,a ne na ovakav način da se provuku.Ali u svakom slučaju ona je lepo postupila i Tinisti su bas srecni sto je imaju 🙂

 6. Nije lepo od nje ako je slagala ali lepo je od Tini sto joj je napisala poruku podrske.

 7. Nije u redu to sto je slagala . a TINI joj je poslala predivnu poruku !! Svaka cast !!

 8. Jako bezobrazno od nje ako je stvarno slagala da je bolesna. Ali, ako je zaista bolesna želim joj brz oporavak.
  Ima takvih bezobraznih
  ljudi, ali Tini ne može to vidjeti jer je predobra i isto tako ne može znati je li to istina. Jako lijepa poruka što ju je Tini napisala.

 9. Ako je to istina da je lagala o bolesti, jadna je ona i vrlo je bazobrazno to od nje… ako je lagala… 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.